Ny uteplats med fri sikt mot hundgården


Välkommen till ett nytt spännande kapitel här på Hassemans Kennel! Vi är glada att presentera vår nya uteplats, en plats som ger en fantastisk utsikt och en möjlighet att njuta utomhus, samtidigt som vi kan hålla ett öga på våra hundar tack vare valet av glasräcke. Denna uteplats är mer än bara en tillbyggnad; den är ett uttryck för vår kreativitet och omsorg. Varje detalj har designats med tanken på att skapa en harmonisk miljö där vi kan observera hundarnas lek och interaktion, samtidigt som vi själva och våra besökare kan få koppla av vår vackra natur.

Skapandet av en hundvänlig uteplats

Med vår nya uteplats har vi skapat en idealisk plats för avkoppling och översikt. Syftet var att designa ett utrymme där vi kan slappna av och samtidigt ha full koll på hundarna. Denna uteplats är en perfekt mix av komfort för oss och praktisk översyn av hundgården. Vi tror att detta blir en ny favoritplats att vara på för både oss själva och våra besökare.

Obruten sikt med ett modernt glasräcke

I början av projektet hade vi svårt att besluta vilken typ av räcke vi skulle ha. Beslutet att installera glasräcken på vår nya uteplats växte fram ur en önskan att alltid ha en god överblick. Vi saknade en plats där vi kunde koppla av samtidigt som vi hade full insyn i hundgården. Flera gånger, när vi varit inomhus, upplevde vi att vi inte kunde se vad hundarna gjorde. Dessa ögonblick av osäkerhet ledde till insikten att en uteplats med moderna glasräcken skulle kunna lösa detta. En möjlighet att njuta av utomhusmiljön och samtidigt ha hundarna inom synhåll har nu blivit verklighet.

”ClickitUp”-systemets underverk

När vi byggde vår nya uteplats valde vi glasräcken med ett ’ClickitUp’-system. Vi tyckte att det var en smart lösning för att anpassa platsen efter väder och vind. Systemet är enkelt att använda – med bara ett tryck kan vi höja räckena för extra skydd. Lika enkelt kan vi sänka räckena. Vi är riktigt nöjda med hur det blev, både för det praktiska det tillför och hur snyggt det passar in med resten av uteplatsen.

Glasräcken med ’ClickitUp’-system ger oss också en oöverträffad flexibilitet. I nedfällt läge förblir räckena diskreta och eleganta, vilket framhäver den öppna, inbjudande känslan på uteplatsen. När de höjs ger de en förstärkt känsla av trygghet och avgränsning, vilket är särskilt värdefullt när hundarna leker eller när vi har yngre besökare. Denna innovativa design kompletterar perfekt kennelns atmosfär och värderingar – ett samspel mellan säkerhet, estetik och anpassningsförmåga.

Det tog tid och omsorg att hitta och implementera denna lösning, men varje steg i processen var en bekräftelse på att vi var på rätt väg. Genom ”Click Up”-systemet har vi tagit ett stort kliv mot en mer dynamisk, anpassningsbar och säker miljö för oss och våra besökare. Det är en del av vår ständiga resa att förbättra och innovera inom alla områden av vår verksamhet, alltid med våra hundars bästa i åtanke.

Samarbetet med lokala hantverkare

När vi byggde vår uteplats, valde vi att jobba med hantverkare härifrån trakten. Det var viktigt för oss att jobba med folk som vi känner och litar på. De känner till vår stil och vad vi gillar, så allt blev precis som vi ville ha det. Det här var också ett sätt för oss att stötta bygden och visa att vi bryr oss om de som bor här. Vi är så tacksamma för deras arbete och att de hjälpte oss förverkliga våra planer för uteplatsen.

Framtidsvision och hållbarhet

Projektet är en del av vår större vision om hållbarhet och ansvar mot vår omgivning. Genom att välja hållbara material och konstruktionsmetoder, strävar vi efter att minimera vår miljöpåverkan. Denna uteplats symboliserar vårt åtagande att ständigt förbättra vår kennel på ett sätt som gynnar både våra hundar och vår planet.

En öppen inbjudan till gemenskap och upptäckter

Vår resa mot att skapa den perfekta uteplatsen med ett genomtänkt räcke har varit både givande och inspirerande. Vi ser detta inte bara som ett tillägg till vår kennel, utan som ett steg framåt i att fördjupa vår relation med våra hundar och deras ägare. Vi tror att denna uteplats kommer att bli en plats där många glada minnen skapas och delas.

Om du är lika passionerad om hundar som vi är och nyfiken på hur vår nya uteplats ser ut, eller kanske vill diskutera hundvård och välbefinnande, är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi älskar att dela med oss av vår erfarenhet och lära känna andra hundälskare. Vår dörr (och vårt hjärta) är alltid öppet för likasinnade som uppskattar vikten av kvalitet och omtanke i hundvård.

Titta förbi, lär känna oss och våra fyrbenta vänner – låt oss tillsammans uppleva glädjen och samhörigheten som bara våra hundar kan ge.