Förnyelse och förbättring – vår kennels gröna revolution!

Välkommen till en spännande uppdatering från oss på Has Semans Kennel – ett steg mot en grönare och mer inbjudande framtid! Vi är stolta över att kunna dela med oss av de fantastiska förändringar vi har gjort för att försköna våra utomhusutrymmen. Ja, ni läste rätt – vi har gett vår kennels utsida en fullständig makeover!

En grön oas för våra fyrbenta vänner

Vi har omvandlat våra utomhusutrymmen till en sann grönskande oas. Genom att noggrant planera och omstrukturera våra lek- och viloområden har vi skapat en miljö som inte bara är vacker att titta på, men också stimulerande och rolig för våra fyrbenta gäster. Med inspiration från de kreativa experterna på Nyströms trädgård i Jönköping har vi utformat varje hörn av vår kennel för att ge våra hundar det bästa av båda världarna. Vi har lyckats skapa lekfull upptäckt och avslappnad vila i naturens famn.

Fruktträd och buskar – mer än bara skönhet

Våra nya fruktträd och buskar ger en explosion av färger och dofter som stimulerar både syn och lukt hos våra hundar. Vi har planterat en mängd fruktträd, som äppel-, päron-, och plommonträd, samt ett urval av vackra buskar som azaleor och rhododendron. Dessa tillför inte bara en estetisk skönhet till våra utrymmen, men ger också viktig skugga och svalka under varma dagar. Dessutom fungerar de som naturliga samlingsplatser för våra hundar att utforska och umgås.

Lövträd och stamträd – skapar liv i kenneln

För att verkligen väcka vår kennel till liv har vi planterat ett brett urval av lövträd och stamträd. Dessa träd ger inte bara skugga och skydd mot solen, utan de bidrar också till en känsla av lugn och ro. Enligt Boverkets rapport ger gröna områden en känsla av välbefinnande. Arter som björk, ek, och lönn har valts för sin skönhet och deras förmåga att skapa en levande och dynamisk miljö. Dessa träd kommer att växa och utvecklas tillsammans med vår kennel, och bli fasta punkter i vårt landskap.

Häckplantor – en naturlig gräns

I vår strävan att göra vår kennel mer välkomnande och estetiskt tilltalande, har vi ersatt våra gamla stängsel med levande häckplantor. Detta ger en mjukare och mer naturlig känsla till vår anläggning, samtidigt som det ger våra hundar och besökare en känsla av säkerhet och avskildhet. Våra häckar består av en blandning av växter som liguster, buxbom och hagtorn, vilka ger en vacker och tät skärm mot omvärlden.

En utsida som utmärker sig

Vår nya utomhusmiljö är något vi verkligen är stolta över. Det är inte bara en förbättring för våra fyrbenta vänner, utan också en inbjudan till våra tvåbenta gäster att njuta av en vackrare och mer avkopplande miljö. Vi tror starkt på att en hälsosam och stimulerande utomhusmiljö är avgörande för både hundars och människors välbefinnande. Vår satsning på grönska och natur skiljer oss från mängden och gör vår kennel till en unik plats för både vila